dilluns, 23 de setembre del 2013

Llufes i fulles. Alba Valls.



Enguany La Canallada també va de fulles. (no sabeu de què us parlo? Doncs feu una ullada a La Canallada 2013). De fulles i llufes, perque les nostres llufes, no se la perdrien per res, la festa!

I aquesta que teniu aquí dalt, és la proposta que ens fa l'Alba Valls, per el cartell d'aquest any. L'Alba és dissenyadora gràfica, tot i que fa un munt de coses més! Quan li vàrem proposar col·laborar amb nosaltres, no s'ho va pensar gaire, i de seguida ens va dir que si.

Els procesos creatius, sempre m'han fascinat, sovint, més i tot que l'obra acabada. Però, en el disseny, el que més em captiva, és la capacitat de transformar idees, possibilitats i també limitacions (els requisits del propi element dissenyat i/o del client, actuen com a tal), en un producte acabat i amb un bon disseny. 

A vegades, tenir totes les possibilitats, no ajuda a que el resultat sigui millor. Els obstacles a superar són els que fan que la creativitat desplegui totes les seves possibilitats. Bé és el que em sembla. Què et sembla?

qlt